Caravan in de duinen

27-10-2022 16:04

                                       

Najaar 2017 kocht ik - altijd anti-bezit - tot grote verbazing van vrienden en familie, een oude caravan met een lekkende voortent midden in de duinen bij Heemskerk. Voor een prikkie. Zo kon ik een rustig buitenverblijf creëren voor het schrijfwerk aan mijn nieuwe boek. Twee jaar sparen later investeerde ik in een nieuwe voortent.

                                                                         

                                                     

                                              

Met een oude fiets op het station van Castricum, vervoerde ik in Amsterdam op de fiets naar het station moeiteloos de benodigde spullen. Een boer haalt de caravan elk jaar op voor de winterstalling. De eerste jaren hielp een solidaire nicht mij bij het opzetten en neerhalen van de voortent.

 

Voor de gezelligheid én omdat de huur van de camping gaandeweg onbetaalbaar werd, zocht ik een stel compagnons. Nu delen wij de lusten en de lasten. Mijn twee vriendinnen genieten als natuurliefhebbers minstens evenveel als ik. En ik van hen ;-)

 

                                 035                     

 

Elk najaar wacht ons weer een grote en spannende klus. Want als we de tent niet droogkrijgen, zitten we met een groot probleem. Maar we hebben het weer gefixed! Dit jaar nog op het allerlaatst, dankzij het mooie weer. En al dit werk is niets, vergeleken bij het plezier van een zomers verblijf middenin de duinen en de betoverende omgeving van Castricum/Heemskerk:

 

                                021 

 

Dit alles is goed uitgepakt, mijn boek rolt per 1 december 2022 van de pers. Zie daarvoor deze link: herstel-in-beweging

Alleen de presentatie ervan is nog spannend, want ik heb de financiering nog niet rond. Maar zonder risico geen leven, dat is de moraal van dit verhaal!               

reacties  0 reacties reageren